Living by helt

Et spændende udvalg til dit personlige hjem. Brugskunst, nips, hudpleje og så meget mere.
Vi har nøje håndplukket mærker, der forkæler dig og dine sanser. Dine smagsløg, din hud, og dit hjem.

Produkter fra blandt andet

Brugskunst

Kom og bliv inspireret

I vores livsstil afdeling kan du finde det fineste brugskunst til at skabe et hyggeligt hjem. Lækkert stel, puder og plaider, smukke krukker til altanen eller terrassen og meget mere. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige til dit hjem eller til nogen du holder af.

Danica Skincare

Kvalitets hudpleje med
effektive resultater

Din hud fortjener kun det bedste. Derfor har vi valgt at forhandle lækker kvalitets hudpleje fra lokale Danica Skincare. Rene, naturlige og allergivenlige kvalitetshudplejeprodukter, det er vores passion, skriver de. Der kan vi ikke være mere enige. Kom forbi butikken og prøv de lækre produkter, vi hjælper hjertens gerne med at guide dig, til det helt rigtige for din hud.

gourmetvarer 

Se vores store udvalg af delikatesser 

I vores delikatesseafdeling finder du et bredt udvalg af håndplukkede gourmetvarer. Olier, pesto, sirupper, krydderier og meget mere. Perfekt til værtindegaven eller når du bare skal forkæle dine smagsløg lidt mere end du plejer.

karamelleriet

Håndlavede karameller
fra Bornholm

En oplevelse af nostalgi og smagen af nutid og nytænkende karamel. Skal du forkæle én du holder af, kan du ikke gå galt med de lækre håndlavede karameller fra Karamelleriet.

Forkæl din nærmeste

Find den perfekte gave

I vores livsstil afdeling kan du finde alt hvad hjertet begærer. Vores nøje håndplukkede udvalg, giver dig et væld af muligheder for at finde den perfekte gave, til den du har kær. Om det er værtindegaven, julegaven, fødselsdagsgaven eller noget helt fjerde, så kan du finde det her hos os. Er du i tvivl, sammensætter vi gerne gaven sammen med dig.

Husk, at vi også laver fine gavekort, så du kan give den du holder af, et væld af muligheder i gave. Kortet kan bruges i hele butikken, både til Living, kaffe, is, frokost eller lidt af det hele.

Kom og besøg os

I starten af Frederiksværk gågade, lige overfor Frederiksværk kirke og ud til Arresø kanal finder du Is Salonens hyggelige lokaler. Kom forbi og nyd en is inde eller ude, og glem endelig ikke at smutte forbi livsstils afdelingen på vejen.