Om os

DRØMMEN OM IS DER FÅR SMAGSLØGENE TIL AT SMELTE…

I is salonen ønsker vi at give dig ÉN på SMAGS-opleveren. Og is er naturligvis ikke det eneste hjemmelavet du finder i cafeen. Vores lækre romkugler i forskellige varianter, flødeboller med marcipanbund og varierende smag, cookies og friskbagt kage. Er det sulten, der skal stilles inden noget sødt, har vi lækre panini/sandwich med forskellig fyld, lun tærte, smagsfulde salater og teboller, og er det værd at prøve vores signatur mini-sandwich – en tebolle-toast. MUMS den er lækker sidst på eftermiddagen sammen med en kop kaffe eller dejlig te. I vores flydende sortiment finder du friskbrygget kaffe, te, varm kakao med flødeskum, shake, smoothie, vin med- og uden bobler, speciel øl fra lokalt bryggeri, æblemost og saft samt friskpresset juice.

EN PASSION FOR GODE RÅVARER OG GODT HÅNDVÆRK

I Is Salonen brænder vi for at lave de LÆKRESTE lækkerier. Vi ønsker at få sat ALLE smagssanser i spil.
Derfor udvælges vores råvarer nøje. Vi sammensætter vores is, kage og mad efter sæsonen og naturens
store udvalg. Vi samarbejder med lokale leverandører og kører også gerne for at selv at udvælge og hente de helt rigtige råvarer. Heriblandt håndplukkede jordbær som hentes fra Græse Bakkeby. Således, at når du får en bid jordbæris på tungen, er det som en tur tilbage til barndommen: sol, sommer, glæde og næsten som at bide i et nyplukket jordbær lige fra haven.

Isen fremstilles i mindre portioner og i mange forskellige varianter. Det vil sige at de is, du ser i isdisken i dag, med stor sandsynlighed er nogle andre varianter i morgen.

Vores drøm er at skabe et hyggeligt mødested for familier, venner, kolleger, turister, hvor der er mulighed for at smage de gode råvarer lokalområdet byder på.

Vi ønsker at være med til at tiltrække mere liv og aktivitet, så Frederiksværk fortsat spirer og vokser.

Bag kullisserne

Vores dygtige team består af:

Direktør og ejer Eva Helt, som er at finde i butikken, i administrationen, bag SoMe opslag, på idegangen og”i marken”.

Ismager Lisbeth Jensen, daglig leder af is-værkstedet og som tryller de mest fantastiske is og kager.

Handy-ismand, Bruno Sommer, som ved siden af fuldtidsarbejde andet steds, står bag alt det praktiske og så snart han får mulighed for det, står han både bag disken i butikken eller ved ismaskinen.

Marketing & PA, Cecilie Gottlieb, vores kreative og iderige marketings-kvinde.

Og naturligvis vores dygtige og energiske ungarbejdere, Emma, Emilie, Frederikke & Louis (i højsæsonen
mange flere unge) som ud over skolen, har en vigtig opgave, at være med til at give vores gæster oplevelse i
særklasse…

Vi søger altid nye gode hænder. Så vil du være en del af familien, betjene Frederiksværks sødeste kunder og have de bedste kollegaer, så send endelig en ansøgning til vores mail info@issalonen.dk