Om Is Salonen

Festlige lækkerier - Hver dag er en festdag

Vi sætter en stor ære i at fremstille de ypperste lækkerier til alle festlige lejligheder, store som små. Is, is-bokse, islagkager, flødeboller, romkugler til de største begivenheder i livet; Barnedåb, bryllupper, fødselsdage, studenterfester, bridal shower og meget andet.Hver eneste cookie, hver en flødebolle, og hver en is, er lavet med vores egne hænder fra bunden. Med vores egen kreativitet og passion og med store ører for, hvad I, vores kunder fortæller os, at de har brug for.


Vores talentfulde ismager Lisbeth og hendes bror Bruno, står klar i isværkstedet i Frederiksværk hver eneste dag, og bager de smukkeste kager, laver de festligste flødeboller og romkugler, og de lækreste is, som du kan forestille dig til din fest eller fejring.
Vi laver også påskeislagkager, fødselsdagsislagkager, jule- og nytårsislagkager og islagkager til barnedåb og bryllupper.


Fra lokale råvarer til lækker is

Vores Ismager Lisbeth tryller hver dag med mange forskellige lokale råvarer, som bliver til den lækreste cremet is, som bliver fremstillet i isværkstedet under butikken.

Forud for at ”isen” overhovedet bliver til is, har vi først hentet mælken hos det lokale økologiske landbrug Engmosegaard, og efterfølgende pasteuriseret mælken.


Vi får mælken til al vores is fra køerne fra det økologiske landbrug Engmosegaard

Nu kan is-processen for alvor sættes i gang!

For at ende ud med god is, skal der en god isbase til…
Det betyder, at Ismageren sammensætter de nøje udvalgte ingredienser til en is-base. Is-basen bliver nu sat til modning – ligesom når vi hjemme laver gryderet eller andet, der får en endnu bedre smag af at simre eller trække en stund, så smagen får mulighed for at træde frem.

Når is-basen har modnet, er den klar til at komme i ismaskinen som er en tung italiensk ”is-gigant” på 500 kg. Ismaskinen nedkøler mælken og under forsigtig omrøring, kommer den velsmagende cremede is…
voilaaaa… lige til at komme op i is-cafeen og glæde vores gæster.Produktion med passion

Eva Helt er indehaver og idemageren bag IsSalonen. I 2021 åbnede hun IsSalonen i Nørregade 1 i Frederiksværk. En hyggelig iscafe med en livsstilsafdeling med masser af brugskunst og gaveideer.Ideen var at skabe et hyggeligt mødested i byen, og at give de besøgende gæster en smagsoplevelse udover det sædvanlige og at gøre det med egen produktion af is, kager, flødeboller og mange andre lækkerier lavet lokalt.